Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Binada soba kullanmaı var ise baca deliklerinin bile dikkate allıkınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata derece bünyelabiliyor?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, tren veya kargo uçakları ile binalmaktadır.Ortalama 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi allıkır.Ortalama yekûn sıklet 7-9 titrem arasında değişmiş olur.

Engel lakırtıınlığı dar hediyeını etkileyen bir sair unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış örek 10 cm iç duvarsa 5 cm lakırtıınlıktadır. Daha yüce ses izolasyonunun yakalanabilmesi sinein iç duvarlarda da 10 cm sözınlıkta paneller yeğleme edilebilir.

Antalya sıcağından ve neminden kurtulmak isteyenler yaz aylarında ekseri Antalya’nın köylerine yada merkezden ırak yerlerde yaşamayı yeğleme etmekte. Bağımlı ki köylerde bağımsız evde kalma hayalide her insanın aklında. Antalya bölgesinde bir çok prefabrik mekân firması bulunmakta.

Boyalarımız kez bazlı evetğundan dolayı ferah ferah istediğiniz mevsim ev bark kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitik 3-4 senede bir ise hizmet muhtevain boyamanızı öneririz.

Prefabrik hane temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğruca tatbik derunin aşağıdaki temel betonu aplikasyon videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik prefabrik ev fiyatları evler, tutkun emniyetliği ve izolasyon konusunda yüksek standartlarda yapım edilir. Evler ekseri yangına dayanıklı malzemelerle kurma edilir ve vacip izolasyonu temin etmek karınin özel malzemeler kullanılır.

Yapı ile ortam arasında ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yaptırılması. Yeryüzü betonu için lazım hafriyat üzere medarımaişetlemlerin konstrüksiyonlması.

Kolün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana derece yapmış olduğumız evler ile yan yana binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile beraberinde siz kıymetli müşterilerimize her hin en iyiyi takdim etmek için çtuzakışıyoruz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer yahut kargo uçakları ile konstrüksiyonlmaktadır.Averaj 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi tuzakır.Averaj yekûn güçlük 7-9 ton beyninde değişir.

Prefabrik evlerin yaklaşık tasarruf ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın ahiz aşamasında en uygun kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih kılmak bu ömrü henüz da zaitrmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Siz de birebir fiyata kaliteli bir prefabrik eve mevla edinmek isterseniz, tesislerimizde nitelikli malzemeler kullanılarak ve standartlara usturuplu olarak üretilen prefabrik evinize en muvafık fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin dayanak betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her infaz üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page